keskiviikko 20. elokuuta 2014

Pormestarin vaalit saivat onnellisen lopun

Meillä oli jännittävät ajat täällä. Pormestarin vaaleissa oli kaksi ehdokasta, paikallinen, aktiivinen ja kunnollinen ehdokas sekä muualla asuva, roistona tunnettu paskanjauhaja. Täällä väki jännitti, että toivottavasti liian moni ei usko sitä roistoa. Mikäli hän olisi voittanut olisi ollut varmaa, että kaupungintalomme varat olisivat olleet entiset. Luojan lykky, että ihmiset olivat valveutuneita ja kunnollinen ehdokas sai tarvittavan määrän ääniä ja tänään saamme juhlia uutta pormestariamme, Victorious Markovia.

Muutaman ihmisen kanssa auttelimme häntä alkuun, näin ensimmäisenä päivänä tuota puuhaa on hurjasti ja uupuneena hän lopulta rojahti talonsa sängylle nukkumaan. En ihmettele ja kyllä hän unensa ansaitsee. Jaksaa sitten herättyään taas laittaa asioita järjestykseen. Kaupungintalon varat osoittautuivat olevan vähissä, osa myi sitten kaupungitalolle sitä sun tätä halvalla, jotta kaupungintalo voi tehdä voittoa. Itse myin kaikki kaurani 2,50 punnalla ja kaikki maitoni 7 punnalla. Lahjoitin myös 50 puntaa. Kun kaupungintalomme on varoissaan se auttaa koko kaupunkia. Saamme kirveitä lainattavaksi ja voimme olla varmoja, että ruokaa riittää, vaikka sattuisi mitä. Senpä takia on tärkeää pitää huolta kaupungintalosta ja tehdä yhteistyötä pormestarin kanssa.

Pormestari on täällä todella tärkeä kaupungille ja sen asukkaille. Kaupungintalo pitää ruokavarastoa, varastoi myös muita tuotteita. Täällä voi olla varma, että kaupungintalolta saa apua, kunhan vain pormestarille kirjoittaa. Pormestarin on täällä oltava todella aktiivinen, aivan toisenlaista kuin Suomessa, jossa riittää, että muistaa vähän kirveitä katsella tai kapakkaan ruokaa nakata. Täällä pormestarin on todellakin oltava kärryillä mitä tarvitaan ja mitä ei, olla paikalla, vastailla isoon pinoon kirjeitä ja olla asukkaita ja vierailijoita varten. Se luo turvaa asukkaille, se tekee täällä asumisen helpoksi ja jokainen, jolla rahkeita riittää saa auttaa ja se apu otetaan kiitollisena vastaan. Täällä on helppo olla hyödyksi ja sitä todellakin arvostetaan.

On tämä Hastings maailman paras kaupunki ja Sussex parhain lääni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti